Foto:

Open dag Het Plein op zaterdag 12 januari

  Bedrijvig Nieuws

BERGEN OP ZOOM - Het Plein, gevestigd aan de Louis Porquinlaan 1 te Bergen op Zoom (het voormalige gezondheidscentrum), is nieuw leven ingeblazen met enthousiaste ondernemers die persoonlijke aandacht en zorg belangrijk vinden.


In het pand zijn onder meer de volgende branches vertegenwoordigd: Advocatuur, Osteopathie, Yogastudio, Indonesische massage, Sedona therapie, Schoonheidsspecialiste en Fysiotherapie. U bent op zaterdag 12 januari tussen 12.00-17.00 uur van harte welkom om onder het genot van een kop koffie of thee kennis te maken met deze ondernemers. Zij geven u vrijblijvend professioneel advies en helpen u met een goede start van het nieuwe jaar!

Christijn Bak, "Osteopaat BoZ", praktijk voor osteopathie bij volwassenen, sporters, kinderen en (huil)baby´s. Hij behandelt ook gewrichtsklachten, uitstralingsklachten, rug/nekpijn en spijsverteringsklachten. Corrie de Penning met Indonesische massage, ook wel Pitjit genoemd. Daarnaast verzorgt ze diverse workshops. Cecile Knook met Sedona, ReAttach therapie en therapie tegen angsten. Irma Vorstenbosch met Yogastudio Bhavana waar verschillende Yogavormen worden gegeven: Hatha, Kundalini, Men`s Only Yin, Bhakti, workshops, meditatie cursussen en klankschaalsessies. Advocate Emine Türk voert haar praktijk "Vesting Advocatuur", u kunt bij haar terecht voor juridische ondersteuning op het gebied van Personen- en Familierecht, Arbeidsrecht, Sociaal Zekerheidsrecht en Letselschade. Leontien Schepers van Cosmetien is allround schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in acnébehandelingen en permanente make-up. Dilania Dubois verzorgt onder andere de wimperextensions en fillers d.m.v. hyaluronzuur. Fysiotherapie Inspirante is het gezonde alternatief met het David Spine Concept.

Voor meer informatie: www.hetplein.nuGesponsord artikel

Yoga Studio Bhavana
 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief