Het nieuwbouwproject Nieuw Altere bestaat uit 51 woningen.
Het nieuwbouwproject Nieuw Altere bestaat uit 51 woningen.

Nieuwbouwproject Nieuw Altere in Halsteren

Bedrijvig Nieuws

HALSTEREN - Het nieuwbouwproject Nieuw Altere bestaat uit 51 woningen, verdeeld over twee locaties aan de groene en rustige Wouwseweg. Het project heeft een lange aanloop gehad: al in 2016 is Novaform Vastgoedontwikkelaars in gesprek gegaan met de gemeente.

Het uitgangspunt was om levensloopbestendige (huur)woningen te realiseren, maar gedurende de gesprekken over de ontwikkeling van het plangebied wijzigden deze plannen. In overlegmet alle partijen is uiteindelijk gekozen voor diverse rij- en hoekwoningen en luxe twee-onder-een-kapwoningen. Venster Architecten ontwierp voor Novaform een plan vol variatie onder klassieke en luxe architectuur. Door te spelen met verschillende gevelvormen en bakstenen heeft ieder woonblok een eigen uitstraling en is het straatbeeld afwisselend.

Geen rij is hetzelfde!
De woningen liggen op ruime percelen en kennen een afwerkingsniveau dat in de basis alle comfort, gemakken en luxe biedt. Ook zijn ze helemaal klaar voor de toekomst, want alle woningen zijn standaard voorzien van een bodemwarmtepomp en vloerverwarming. Hiermee worden de woningen verwarmd én gekoeld. Deze bodemwarmtepomp is ook nog eens zo energiezuinig, dat zonnepanelen niet nodig zijn. Daarnaast zijn de woningen naar wens aan te passen door middel van verschillende uitbreidings-, indelings- en afbouwopties.
De verkoop gaat tot op heden erg goed. Ondanks alle perikelen rondom het corona-virus is er veel vraag naar nieuwbouw in Halsteren. Er zijn nog een paar rijwoningen in Nieuw Altere beschikbaar, al te koop vanaf €295.000,-. Doordat de woningen ieder een eigen stijl hebben, is het straatbeeld aantrekkelijk en gevarieerd.
De woningen zelf zijn extra diep (bijna 10meter!), waardoor er op alle verdiepingen extra ruimte is. Zo zijn er op de eerste verdieping drie volwaardige slaapkamers en een ruime badkamer. De tweede verdieping biedt ook voldoende ruimte om als bergruimte te gebruiken of om een slaap-, werk- of speelkamer te realiseren. De flinke achtertuinen die op het zuiden gesitueerd zijn, maken het woongenot compleet. Laat deze kans niet liggen en neem contact op met de makelaar. Alle informatie en verkoopstukken over de laatste woningen zijn digitaal beschikbaar. De makelaar kan afspraken plannen via Skype, of op gepaste afstand voor degenen die toch liever een afspraak op kantoor wensen. Recent heeft Novaform een overeenkomst voor het bouwen van de woningen gesloten met De Kok Bouwgroep uit Bergen op Zoom. De planning is dat de bouw dit najaar start en zal dan naar verwachting eind 2021 klaar zijn.

Interesse?
Kijk voor meer informatie of voor contact met Baas Makelaars op de projectwebsite www.nieuwaltere.nl

Baas Makelaars
Dorpsstraat 57, 4661 HM Halsteren, 0164-683842




Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief