Samen toekomstgericht wonen in het Hof van Augusta
Wonen in een buurt met eigen ontmoetingsruimte.
Wonen in een buurt met eigen ontmoetingsruimte. (Foto: )

Samen toekomstgericht wonen in het Hof van Augusta

  Bedrijvig Nieuws

BERGEN OP ZOOM – In het plan Hof van Augusta worden 26 koopappartementen en 32 levensloopbestendige eengezinswoningen gerealiseerd, waarvan 14 woningen in de huursector en 18 woningen in de koopsector.


Op donderdag 24 september zal worden gestart met de verkoop van het plan Hof van Augusta in deelplan Meander fase 2 te Bergen op Zoom. Naar verwachting zal de bouw volgend jaar maart beginnen.

Eigen ontmoetingsruimte
Bij het ‘Hof van Augusta’ gaat het niet uitsluitend om de woningen, maar spelen de sociale en maatschappelijke aspecten na de bouw ook een belangrijke rol.

In samenspraak met geïnteresseerde potentiële bewoners is in een eerder stadium gekozen voor levensloopbestendige woningen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Daarnaast is er behoefte aan appartementen in verschillende grootte en prijsklassen met grote balkons en terrassen. Dit aanbod is afgestemd op 55-plussers of huishoudens met een lichte zorgbehoefte. In het appartementen gebouw zal een ontmoetingsruimte zijn met een groot terras voor alle bewoners van deze buurt.

Start verkoop
Op 24 september zal in Business Center de Blokstallen vanaf 14.00 uur, op afspraak via Van de Water Makelaars (076-5242400), worden gestart met de verkoop. Tijdens deze afspraak ontvangt u de brochure van de koopwoningen, de prijslijst, voorkeur-/keuzeformulier en zal de maquette worden getoond.

Business center de Blokstallen, 4611 WB Blokstallen 2, Bergen op ZoomGesponsord artikel

Collectief Wonen


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief