Sweeping Solutions staat voor u klaar in 2021
Foto:

Sweeping Solutions staat voor u klaar in 2021

  Bedrijvig Nieuws

BERGEN OP ZOOM - Afgelopen zomer is Sweeping Solutions gestart, midden in de corona tijd. Echter door inzet, kwaliteit, betrouwbaarheid, betrokkenheid en service slagen wij erin ons steeds beter op de kaart te zetten hier in de regio maar ook in Zuid-Nederland en België.


Sweeping Solutions is uw partner die u ontzorgt op het gebied van reiniging van uw buitenterreinen, wegen en parkings met professionele veegmachines, onkruidborstelmachines en/of rolborstelveegmachines.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het reinigen van uw vloeren van uw warehouses, distributiecentra of bedrijfshallen met veeg- en schrobmachines. Met mogelijkheid tot robotisering. West-Brabant is dé logistieke hotspot.

Industriële stofzuigers kunnen worden ingezet in bij de productie en verpakking van diverse granulaten voor het tegengaan van de ‘plastic soup’ in het milieu.

Naast het leveren van al deze machines kunnen wij ook het onderhoud hiervan verzorgen. Wij hebben ook een onderhoudsservicedienst die 24 uur per dag paraat staat.

Met terugtrekkende lokale overheden, bezuinigingen, een strenger milieubeleid en veel aandacht voor duurzaamheid willen wij u graag ontzorgen.

Sweeping Solutions BV
Klein Molenbeekseweg 10, 4625 BW Bergen op Zoom, 06 55397522
sweepingsolutions.nl

 


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief