Logo internetbode.nl/bergen-op-zoom

Sollicitatie leidt tot overname van MultiVlaai Bergen op Zoom

  Bedrijvig Nieuws

BERGEN OP ZOOM – Het leek Kim Stolwerk wel wat om te gaan werken bij MultiVlaai Bergen op Zoom. Tot haar eigen verbazing leidde haar sollicitatie tot de overname van de zaak, die ze sinds december met veel enthousiasme runt. De overname is eigenlijk geruisloos gegaan, het enige wat de klanten ervan merken is dat MultiVlaai langer open is. “We kopen meer in, zodat we niet zo snel uitverkocht raken”, vertelt Kim.

Limburg

MultiVlaai is natuurlijk al een bekend begrip in Bergen op Zoom. Veel klanten weten de weg naar de lekkere taartenwinkel te vinden. Dat kan op veel manieren, in de winkel, telefonisch, per e-mail of via de website. “Ik raad klanten wel aan om altijd voor 13.00 uur ’s middags te bestellen, dan weten ze zeker dat het de volgende dag klaar staat”, vertelt Kim. Dan zorgt zij ervoor dat de vlaaien elke dag vers uit Limburg richting Bergen op Zoom komen.

Speciale wensen

MultiVlaai heeft een zeer uitgebreid assortiment, maar niet iedereen kan of wil zomaar elke vlaai eten. Daarom heeft MultiVlaai ook veel vlaaien die geen gelatine en/of alcohol bevatten. Er is ook een suikerarme Yoghurt Sinaasvlaai voor diabetici en een gluten- en lactosevrij kersen- of appelvlaaitje voor mensen met voedselallergieën. “Voor iedereen is er wel wat lekkers”, zegt Kim. Voor mensen die graag een eigen draai aan de vlaai geven, is er een foto/logovlaai. Kim:“Die is erg populair. Het is belangrijk dat de bestelling daarvoor op tijd binnen is.”

Eigen

Voor Kim was het overschakelen van sollicitatie naar eigenaarschap een zeer gunstige wending. “Toen ik kwam solliciteren stond de zaak net te koop. Ik heb altijd al willen ondernemen en ben thuis graag met taartenbakken bezig. Het leek wel alsof het zo moest zijn.”, vertelt ze. “Ik heb de zaak in december één op één overgenomen. Afgelopen maand januari hebben we tijdens de avonduren het hele interieur opgefrist, dus nu voelt het ook echt als mijn eigen zaak.”

Vertrouwd Kim neemt als franchiser de formule en bijbehorende services over. Kim koopt ruim in bij MultiVlaai dus van maandag tot en met zaterdag tussen 8 uur en 16 uur zijn er voldoende vlaaien, taarten en gebakjes te koop in haar winkel. Bestellingen kunnen tegen een kleine vergoeding thuis of op het werk worden afgeleverd. Op aanvraag is er een standaard beschikbaar voor een feestelijke presentatie van meerdere vlaaien en elke week is er weer een lekkere vlaai in de aanbieding. Komende week is dat de advocaatvlaai voor €9,99.

MultiVlaai, Kremerstraat 21, 4611 TP BERGEN OP ZOOM, E: bergenopzoom@multivlaai.nl, T: 0164 247299, www.multivlaai.nl<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432882519012-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/bergen-op-zoom&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief