Afbeelding
Foto: NICKFRANKEN.COM

Inloopspreekuren WijZijn in Bergen op Zoom

Door: Redactie Bedrijvig Nieuws

BERGEN OP ZOOM - De collega’s van de sociaal teams in Bergen op Zoom, Halsteren en Lepelstraat zijn er voor inwoners die vastlopen in hun dagelijks leven en ondersteuning nodig hebben. Inwoners kunnen met vragen of problemen terecht tijdens de inloopspreekuren of een persoonlijke afspraak maken.

Iedereen kan gedurende zijn leven in een situatie komen waarin je, door uiteenlopende problemen, vastloopt. Dit kunnen problemen zijn op het gebied van relatie, werk, financiën, school, gezin, wonen of gezondheid. WijZijn is er om in deze situaties inwoners weer op weg te helpen. De maatschappelijk werkers gaan in gesprek en bekijken de mogelijkheden. Aan de hand van concrete stappen helpen zij inwoners om weer in hun kracht te komen. De hulp is gratis en zonder verwijzing. Iedereen kan hier dus gebruik van maken.

Lisette Plasmans is gebiedsmanager voor de regio Bergen op Zoom. “De problemen waar mensen tegenaan lopen, zijn heel divers. Het is belangrijk dat inwoners weten dat ze er niet alleen voor staan. We zijn er om hen te ondersteunen in situaties dat het even minder goed gaat.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief