Logo internetbode.nl/bergen-op-zoom

Scheidsrechtersclinic bij Lepelstraatse Boys afgelast

  Nieuwsbrief

LEPELSTRAAT - De organisatie achter de scheidsrechtersclinic die woensdag 11 oktober zou plaatsvinden bij de Lepelstraatse boys heeft de activiteit afgelast. "De reden is dat onze gastspreker Allard Lindhout de penaltyserie tussen Hoek – Lisse moet leiden voor de KNVB beker", aldus Arjan Deurloo, namens scheidsrechtersvereniging Bergen op zoom e.o.


"De KNVB heeft afgelopen weekend aangegeven voor die avond geen ander alternatief te kunnen aanbieden." Het bestuur van de scheidsrechtersvereniging is zeer teleurgesteld, maar ze gaan er alles aan doen om in overleg met de KNVB tot een nieuwe datum te komen.

Afgelopen zaterdag, 7 oktober, is de landelijke ‘Week van de Scheidsrechter’ gestart. Gedurende deze week staat de scheidsrechter centraal. Ze zijn vaak de gebeten hond tijdens de amateursportwedstrijden in de weekenden. Sporters, trainers en toeschouwers uiten hun ongenoegen nadrukkelijk als de scheidsrechter van dienst een beslissing neemt die nadelig uitvalt voor de eigen ploeg. En dat terwijl de arbiter meestal op vrijwillige basis voor zijn plezier een sportwedstrijd in goede banen wil leiden.FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief