Contracten

 • Contracten

  Indien u vaker per jaar een advertentie wilt plaatsen, is het mogelijk om een millimeter-contract af te sluiten. Contracten zijn er al vanaf 1.000 mm op jaarbasis.

  Als u bijvoorbeeld 10 keer een advertentie van 2 kolommen x 50 mm zou plaatsen, kunt u een contract van 1.000 mm afsluiten. Berekening: 2 kolommen x 50 mm x 10 plaatsingen = 1.000 mm. De prijs per millimeter voor een advertentie is afhankelijk van het aantal millimeters dat u verwacht af te nemen gedurende het jaar. Zonder getekend contract is de losse millimeterprijs van toepassing.

  Contracten zijn er in de volgende groottes:

   1.000 mm
  2.500 mm
  5.000 mm
  10.000 mm
  15.000 mm
  25.000 mm
  50.000 mm

  De millimeters van de hoofdplaatsing worden van uw contract afgeschreven, Voor doorplaatsing van de ongewijzigde advertentie in dezelfde week in één of meerdere Bodes geldt een aantrekkelijk doorplaatsingstarief (m.u.v. voorpagina).

  Contracten gaan in op de vermelde ingangsdatum op het contract. Wijzigingen in het contract kunnen met terugwerkende kracht van maximaal 2 maanden worden verwerkt.

  Tariefsverhogingen die worden doorgevoerd tijdens de looptijd van een contract gelden eveneens voor de nog af te nemen advertentieruimte. De adverteerder kan desgewenst op eigen verzoek de nog af te nemen advertentieruimte verminderen met het percentage waarmee de tarieven worden verhoogd.

  Is een contract na de contracttermijn niet geheel afgenomen, dan is Uitgeverij de Bode bv gerechtigd de afgenomen millimeters te herberekenen aan de hand van het geldende prijsverschil tegen de contractprijs van de werkelijk afgenomen millimeters.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES 

Vacatures

Bewindvoerder m/v

Bergen op Zoom

Bezorgers

Sint Willebrord

Bezorgers

Halderberge

Bezorgers

Woensdrecht

CE Chauffeur

Roosendaal