politie-foto-alex-schmidt-shutterstock
politie-foto-alex-schmidt-shutterstock

Politie vindt pistool en ruim 3.500 euro in auto Glacisstraat; vier mannen aangehouden

Door: Peter Houtepen Politie

BERGEN OP ZOOM - Op de Glacisstraat in Bergen op Zoom heeft de politie maandagavond vier mannen aangehouden nadat een pistool in hun auto werd gevonden.

Een alerte man meldde de politie dat er op een parkeerplaats vermoedelijk vanuit een auto gedeald werd. Agenten arriveerden rond 21.15 uur bij de auto en troffen vier mannen aan. Een van hen bleek in België gesignaleerd te staan voor belastingontduiking en fraude van verschillende bedrijven. Hij had nog een belastingschuld van ruim 45.000 euro openstaan.

Tijdens de controle trof de politie in de auto een geladen pistool aan. Hierop werden alle mannen aangehouden. Het gaat om een man (32) uit Tilburg en drie mannen (35, 44 en 47 jaar), waarvan de woonplaats nog niet bekend is. Het pistool is in beslag genomen. Verder werd bij de mannen ruim 3.500 euro cash geld aangetroffen. Ook dat is in beslag genomen. 

Tijdens het onderzoek bleek dat de man uit Tilburg geen verdachte meer was. De andere mannen worden vervolgd, tegen hen is proces-verbaal opgemaakt. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief