Afbeelding

Man mishandeld bij verkeersruzie; dader meldt zich op het bureau

Door: Peter Houtepen Politie

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft dinsdagnacht omstreeks 00.30 uur een 21-jarige man uit de stad aangehouden voor het slaan van een andere, 32-jarige, man bij een verkeersruzie. De dader meldde zich zelf op het politiebureau.

Het slachtoffer van de verkeersruzie zag dinsdagavond op de Borgvlietsedreef in Bergen op Zoom een vrouw midden op de weg staan. Het regende heel hard op dat moment en het slachtoffer liep in de richting van de vrouw, maar zag toen dat zij in een auto stapte. Het voertuig reed met hoge snelheid weg en ontweek ternauwernood het latere slachtoffer van de mishandeling. De auto stopte daarop, de bestuurder stapte uit en begon zich meteen op zeer agressieve toon uit te laten tegen de 32-jarige man. Op een gegeven moment sloeg hij de man zelfs en bedreigde hem met de dood. Uiteindelijk ging de auto er vandoor. 

Omdat een getuige het kenteken van de auto genoteerd had, wisten de politie er achter te komen wie de eigenaar van de auto was. Hij meldde zich later zelf op het bureau. Het 32-jarige slachtoffer heeft aangifte gedaan.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief