Halsteren zondag 1 tegen Jong FC Den Bosch

Sport en vereniging

HALSTEREN - Afgelopen zondag heeft het team van Halsteren een kans laten lopen om een prachtige tweede plaats in de competitie te bemachtigen. In de uitwedstrijd tegen Meerssen, wat zeker geen gemakkelijk wedstrijd was, werd vooral in de eerste helft goed gespeeld met als beloning een doelpunt in de 25ste minuut door een speler waarvan je dat niet altijd verwacht, de verdediger Perry Bierkens.

In de tweede helft had Halsteren, hoewel dat niet eenvoudig was door het aandringende spel van Meerssen, de wedstrijd redelijk onder controle. Wat helaas wel vaker gebeurd, was ook dit keer weer het geval, kon men de voorsprong niet over de finish slepen. In de laatste 5 minuten van de wedstrijd kwam Meerssen langszij en liep er zelfs nog overeen, waardoor de lange reis naar Zuid-Limburg alsnog zonder punten moest worden teruggegaan. Het is jammer dat als je de intentie hebt om mee te doen in het bovenste van het linker rijtje dan moet je natuurlijk ook dit soort wedstrijden over de streep trekken. Gelukkig laten sommige concurrenten ook punten liggen. Aanstaande zondag kan dat weer anders worden.

Zondag 3 december speelt Halsteren zijn laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar en wel tegen Jong FC Den Bosch. Een tegenstander die de laatste twee wedstrijden wist te winnen en daarmee op gelijke hoogte is gekomen als Halsteren. Zowel in punten als in doelsaldo staan ze gelijk. Dat beloofd dan een geweldige wedstrijd te worden, waarbij mede afhankelijk van de samenstelling van het team van Jong FC den Bosch er absoluut kansen zijn om deze wedstrijd in een thuisoverwinning om te zetten. Laten we deze surprise net voor Sinterklaas dan ook maar uitpakken.

Ondersteuning van onze supporters is dan ook wel een vereiste. Ook zij die niet vaak komen kan dat dit kalenderjaar nog een keer doen bij een zo'n belangrijke wedstrijd. Aanvang 14.30 uur Sportpark De Beek in Halsteren.

Halsteren zaterdag 1-Wolfaartsdijk

Afgelopen zaterdag heeft het eerste zaterdagteam van Halsteren een mooie stap gezet voor de doelstelling deze competitie. In de uitwedstrijd tegen mede kampioenskandidaat DwO'15 werd met maar liefst 2 tegen 6 gewonnen. Een mooie prestatie van het team van Remco van Haaren die ook al het eerste periodekampioenschap had behaald en een belangrijke stap voorwaarts. Maar het betekent natuurlijk wel dat de vinger aan de pols moet blijven en dat alle komende wedstrijden dezelfde inzet moet worden getoond.

Te beginnen aanstaande zaterdag tegen Wolfaartsdijk. Een tegenstander uit het onderste gedeelte van de ranglijst met zeer wisselvallige resultaten. Onder normale omstandigheden moet dat voor Halsteren een overwinning opleveren. Jongens houdt dit vol en laat zien dat je een toppositie waard bent.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief