Afbeelding

44ste Pepernotentoernooi van Olympus ’69

Sport en vereniging

HALSTEREN - Op 9 december houdt de afdeling Volleybal van Olympus '69 uit Halsteren voor de 44ste maal haar Pepernotentoernooi. Een toernooi met een jarenlange traditie waar de gezelligheid en de sportieve strijd hand in hand gaan.

Het Pepernotentoernooi van Olympus '69 is een jaarlijks terugkerend volleybaltoernooi wat in het tweede weekend van december wordt gespeeld. In de beginjaren van het toernooi werd er gespeeld op twee toernooidagen en waren veel verschillende wedstrijdniveaus op het toernooi vertegenwoordigd. De laatste jaren wordt het toernooi alleen nog op zaterdag gespeeld en kenmerkt het zich door de bezetting met alleen recreatieve volleybalteams. Al sinds vele jaren nemen ook een aantal Belgische teams deel zodat we van een internationaal toernooi kunnen spreken. De teams worden ingedeeld in recreatieve dames, heren of gemengde teams en dan wordt er nog onderscheid gemaakt in beginnende recreanten en gevorderde recreanten. De poule-indelingen zijn natuurlijk onder voorbehoud dat voldoende teams van een bepaald niveau zich hebben ingeschreven. Ons doel is geslaagd als de deelnemers veel plezier in het volleyballen hebben mogen ervaren en het is dan meegenomen als je als team ook nog een van de taarten wint die we voor de winnaars klaar hebben staan.

Het toernooi voor 9 december is nog niet vol en Olympus '69 is nog op zoek naar recreatieve gelegenheidsteams om met ons een gezellige volleybaldag te beleven. Zijn jullie al een team of kun je met familie of vrienden een team samenstellen, dan nodigen we jullie graag uit voor een sportieve ontmoeting op 9 december in Sporthal de Kannebuis in de Rode Schouw te Halsteren. Meer informatie en de mogelijkheid een team in te schrijven is te vinden op onze website volleybal.olympus69.nl of via e-mail pepernotentoernooi@olympus69.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief