Onfortuinlijk verlies Markiezaat 1

Sport en vereniging

BERGEN OP ZOOM - Goudgele pretcilinder. Gerstenat. Feestbenzine. Godenwater. Bier. Daags voor de wedstrijd tegen ODT, leekt het gezamenlijk nuttigen van enkele pinten de perfecte voorbereiding voor onze Bergse mastodonten van Markiezaat 1. Met een stevige nederlaag, werd het helaas een avond om snel te vergeten. Het precieze eindresultaat is dan ook onbekend.

Het team bestaande uit Thomas Nipius, Peter Stolk en Danny Bogers gaven met hun eerste enkelpartijen een nieuwe betekenis aan het woord apathisch. Na een dik uur stond er al een 0-3 achterstand op het scorebord. Tijdens de dubbel (Nipius & Bogers) kwam de voor team 1 kenmerkende positieve agressiviteit gelukkig weer naar voren! Er waren gebalde vuisten. Zweet vloog in het rond. Het was alsof de hele wereld aan hun voeten lag! Het mocht echter niet baten. In vijf games ging de dubbel naar de mannen uit Roosendaal.

De zes resterende enkelpartijen waren typerend voor het seizoen van Markiezaat 1 tot nu toe. Een overdreven strak net, onverwachte windvlagen en vooral veel pech. Met zijn jarenlange ervaring in de 1e klasse wist voormalig jeugdtalent Stolk gelukkig nog twee partijen naar zich toe te trekken. Nipius en Bogers kwamen nog redelijk dichtbij, maar meer dan een paar gewonnen games zat er helaas niet in. De komende twee weken zijn er geen wedstrijden en kunnen de Bergse geweldenaars zich gaan focussen op de clash met Vice Versa.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief