Afbeelding
Foto: AC Olympia

Doe mee aan de Prinsen- en Prinsessenloop op Fort de Roovere

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

HALSTEREN - Op dinsdag 24 april klinkt op het terrein voor Fort de Roovere om 19.00 uur het startschot voor een loop over 1 km voor kinderen: de Prinsen- en Prinsessenloop. Alle sportieve jongens en meisjes zijn van harte welkom om mee te komen lopen. Voor iedereen is er een mooie medaille beschikbaar en de eerste drie meisjes en jongens ontvangen zelfs een beker.

Na de prijsuitreiking voor de jeugd start de Koningsloop over 5 of 10 km naar keuze. Deze prestatieloop start net als de jeugdloop op het terrein tussen de aarden wallen aan de Ligneweg en gaat verder over de weg langs recreatiegebied De Melanen. Na een keerpunt voert de route over het fietspad langs de Ligneweg terug naar de start/finish. Bij de eerste doorkomst is er 2500 meter afgelegd.

De eerste Halsterse man en de eerste Halsterse vrouw op de langste afstand ontvangt een wisseltrofee en zal hier later ook op vermeld worden. Bij de Koningsloop over 10 km zijn er bloemen voor de eerste drie vrouwen en drie mannen. Start van de loop over 5 en 10 km is rond 19.20 uur. Er is een drinkpost bij de finish. Inschrijven kan tot een kwartier voor de start ter plekke: bij de Schaft op het terrein aan de Ligneweg in Halsteren, postcode 4661 PN. Er is parkeergelegenheid. Alle verdere informatie is te vinden op: www.olympia-halsteren.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief