Theatervereniging DoeDeMee.
Theatervereniging DoeDeMee. Foto: Monique Bakker

Theatervereniging DoeDeMee van start gegaan!

Sport en vereniging

LEPELSTRAAT - Theatervereniging DoeDeMee is officieel twee maanden geleden van start gegaan en het is vanaf dag één al een groot succes. Al na twee weken zaten we bij de notaris om alles zwart op wit te zetten. Statuten werden opgesteld, we werden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, een oefenlocatie was snel gevonden en daar gingen we dan. Theatervereniging DoeDeMee is een gezelschap vol passie voor acteren, zang en dans voor jong en oud.

Onze nieuwe theatervereniging DoeDeMee leeft voort uit het oude Théâtre Jamais, die in het najaar van 2019 werd opgeheven. Maar als het aan oud-voorzitter Nick Werné en acteur Justin Tielenburg lag was de kous nog lang niet af. Zij besloten vervolgens hun creatieve krachten te bundelen en een nieuwe theatervereniging kon vervolgens niet uit blijven. Het huidige bestuur met Nick als voorzitter en Justin als secretaris wordt ondersteund door Monique Bakker die als penningmeester figureert. Theatervereniging DoeDeMee was geboren.

Net als toen worden de producties weer van A tot Z zelf bedacht en geschreven. Dit zal dan ook weer voor unieke stukken zorgen die nog nooit eerder zijn vertoond. We zijn nog maar net van start gegaan maar ook de nieuwe productie staat al weer in de steigers. We hebben daarom gekozen om van start te gaan met een Revue met heel veel leuke liedjes en grappige scenes en sketches. Over de nieuwe productie wil Theatervereniging DoeDeMee nog niet zo veel kwijt; dat moet nog even een verrassing blijven. Wel zijn de leden laaiend enthousiast om straks in het theater te stralen op het podium. Onze dank gaat dan ook uit naar iedereen die voor en achter de schermen heeft geholpen bij het mogelijk maken van deze nieuwe Theatervereniging. Het logo is een ontwerp door grafisch vormgever en ontwerper Randi Everaart.

Nieuwe acteurs en actrices

Voor het nieuwe seizoen is Theatervereniging DoeDeMee nog steeds op zoek naar enthousiaste en creatieve nieuwe acteurs en actrices. Onze Theatervereniging is er voor alle leeftijden. Heb jij er altijd al van gedroomd om op de planken te staan? Heb jij altijd al willen acteren, zingen en/of dansen? Dan krijg je NU de kans om je in te schrijven voor het nieuwe theaterseizoen van DoeDeMee. Inschrijven kan via: theaterdoedemee@gmail.com. Je bent van harte welkom om geheel vrijblijvend een avondje mee te kijken en mee te doen. Verder krijg je dan meer informatie en er is gelegenheid om vragen te stellen. Vervolgens krijg je de keuze om lid te worden en volgen er audities.

Hopelijk tot ziens!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief