<p>Winnende teams.</p>

Winnende teams.

(Foto: Maaike Hermans)

Lotenverkopers Grote Clubactie Moc’17 krijgen mooie prijzen uitgereikt!

  Sport en Vereniging

BERGEN OP ZOOM - MOC’17 heeft dit jaar voor het eerst (sinds lange tijd) meegedaan aan de Nationale Grote Clubactie. Met het verkopen van loten aan vrienden, familie en buurtgenoten hebben zij direct steun aan de vereniging MOC’17 geboden. Met een buitengewoon hoge opbrengst van €11.796 heeft de vereniging haar verwachting groots overtroffen.


Zelfs bij de organisatie van de Nationale Grote Clubactie is dat resultaat niet onopgemerkt gebleven. De voetbalclub van Bergen op Zoom werd geïnterviewd en er moesten foto’s gemaakt worden. Natuurlijk heeft MOC’17 van tevoren doelen bepaald. Met de opbrengst worden namelijk extra nieuwe trainingsmaterialen aangeschaft voor alle jeugdteams. Daardoor kunnen de trainers nog betere en leukere trainingen samenstellen. Bijvoorbeeld zullen bij alle teams volgend jaar loopoefeningen met ladders op het programma staan. Het is niet voor niets dat MOC’17 een hoge notering krijgt van de KNVB voor de begeleiding van haar jeugdspelers. Daarnaast wordt een deel van de opbrengst besteed aan het stylen van het clubhuis. Een werkgroep, die is samengesteld uit leden van verschillende teams, is de aanpassingen aan het clubhuis nu aan het uitwerken. Zodra het nieuwe voetbalseizoen start, moeten de eerste aanpassingen zichtbaar zijn. De spelers konden met de verkoop van loten zelf ook mooie prijzen verdienen. Diverse sponsoren stelden mooie prijzen beschikbaar.

Voor het team dat de meeste loten verkocht waren en ook nog eens teamprijzen te verdelen, waaronder een avondje NAC Breda met 30 personen, een heuse voetbalclinic van een voetbalschool uit Bergen op Zoom of een VIP middag bij een wedstrijd van het 1e elftal. Kortom, de Grote Club Actie was dit jaar een daverend succes!

 


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief