<p>Overhandigen snoep, kookboeken en cheque aan voorzitter Voedselbank Goed Ontmoet.</p>

Overhandigen snoep, kookboeken en cheque aan voorzitter Voedselbank Goed Ontmoet.

(Foto: Bergse serviceclubs)

Kinderen van klanten Voedselbank worden verrast

  Sport en Vereniging

BERGEN OP ZOOM - Kinderen waarvan de ouders klant zijn bij de Voedselbank worden in deze moeilijke tijd een beetje opgevrolijkt door een verrassing van meerdere Bergse serviceclubs.


Op initiatief van Kees Hooghiemstra van Rotary Centrum hebben de Soroptimisten Bergen op Zoom e.o., Juniorkamer Het Markiezaat, Ladies Circle 67 de Markiezinnen, Lions Bergen op Zoom e.o. en Rotary Bergen op Zoom Noord hun krachten gebundeld en nagedacht over een leuke verrassing voor kinderen die het in deze Corona-tijd niet makkelijk hebben.

De verrassing die bedacht is bestaat uit een kinderkookboek en een zak snoep. Hiermee ondersteunen de clubs meteen de Bergse lokale ondernemers waar deze kookboeken en zakken snoep gekocht zijn. Een win-win situatie dus! Op vrijdag 2 april hebben Kees Hooghiemstra (Rotary Centrum) en Lilian de Laet-Verhage (Soroptimisten) het snoep en de kookboeken aan Corry Damen, voorzitter van de Voedselbank Goed Ontmoet, overhandigd. Daar voegden zij bovendien nog een cheque van € 680 aan toe.

Deze verrassing is een vervolg op de actie van de Bergse serviceclubs in augustus vorig jaar. Toen konden deze kinderen een gratis bezoek brengen aan het Klimbos, de bioscoop of de Pluktuin. De serviceclubs wensen de kinderen nu veel kookplezier toe en dat ze mogen genieten van de lekker snoepjes.

 


NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief