Logo internetbode.nl/bergen-op-zoom

FC Bergen speelt topper tegen Steenbergen

  Sport en Vereniging


BERGEN OP ZOOM - Op zaterdagavond 29 april speelt FC Bergen de topper tegen Steenbergen. Beide teams staan dicht bij elkaar op de ranglijst en het beloofd dus een spannende strijd te worden.

Om iedereen in Bergen op Zoom de kans te geven om naar deze wedstrijd te komen is de wedstrijd verplaatst naar zaterdagavond, aanvang 20.00 uur. Beide teams zullen er opgebrand zijn om de onderlinge strijd winnend af te sluiten. Dus wij roepen iedereen op die FC Bergen een warm hart toe draagt om te komen en onze jongens aan te moedigen. Na de wedstrijd zal er hopelijk een feestje te vieren zijn voor FC Bergen in ons clubhuis. DJ Alex zal in ieder geval aanwezig zijn om het feestje extra vrolijk te maken.

Onze JO15-1 heeft afgelopen Paasweekend meegedaan aan een twee daags internationaal toernooi in Oudenaarde. De jongens en begeleiding hebben een geweldig weekend gehad met wisselende resultaten. Maar ook op deze manier is de band versterkt met onze zuster stad in België. Tevens zal Oudenaarde weer deelnemen aan ons eigen internationale jeugd toernooi op 27-28 mei.FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief