Afbeelding

Landelijke agility wedstrijd bij KC Scheldezoom

Sport en vereniging

BERGEN OP ZOOM - Bij de KC Scheldezoom vindt tussen 09.00-16.00u. landelijke agilitywedstrijden plaats op zaterdag 24 september.

Deze dag houden zij selectiewedstrijden voor B1 Large (2e graad). In deze klasse strijden alle honden hoger dan 43 cm schofthoogte om de punten in de landelijke competitie. Veel verschillende rassen zullen de ring betreden om hun parcours foutloos en zo snel mogelijk af te leggen. Er zullen drie parcoursen gelopen worden: een Vast Parcours met extra toestellen, een Jumping met voornamelijk hordes en een spel parcours waarbij een uitdaging van de combinatie gevraagd wordt, zoals op afstand handelen, eigen parcours verzinnen of heel veel tunnels. Deze parcoursen worden gekeurd door nationale keurmeesters Mark Fonteijn en Michiel Lazeroms.

De toegang is vrij en uw hond mag ook komen kijken. Tevens er stand aanwezig van Just for Dogs om leuke speeltjes, mooie handgemaakte halsbanden, riemen of tuigen aan te schaffen. De kantine is uiteraard geopend voor een drankje of een lekkere snack aan de Ruytershoveweg 41 in Bergen op Zoom.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief