Afbeelding
Foto: Shutterstock

MOC'17 zoekt de beste E-sporters uit Bergen op Zoom

Door: Marijn Riemens Sport

BERGEN OP ZOOM - Voetbalclub MOC'17 uit Bergen op Zoom organiseert op zondag 27 mei een voorronde van de E-Talents Cup, het landelijke FIFA Clubkampioenschap van Nederland.

Het FIFA-toernooi wordt zowel op het veld als in de kantine van de vereniging gespeeld. Op het veld gaan teams van twee personen de strijd met elkaar aan, terwijl in de kantine je alleen aan de bak mag om de game op de Playstation 4 zo goed mogelijk te spelen. Het beste koppel van het veld en de twee beste gamers uit de kantine mogen zich E-sporter van MOC'17 noemen en plaatsen zich daarmee voor de regiofinale. Wordt deze gewonnen, dan spelen de E-sporters in de landelijke finale om een prachtige hoofdprijs.

Nederlands Elftal

De winnaars van de finale mogen samen met veertig andere leden van hun vereniging naar een wedstrijd van het Nederlands Elftal. Tijdens dit duel worden zij op het veld gehuldigd. Leden van MOC'17 die tien jaar of ouder zijn, kunnen gratis deelnemen aan de voorronde om de E-Talents Cup. Er zijn echter maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via de website https://e-talentscup.nl/club/BBHX89U. Meer informatie over het evenement is te verkrijgen via het e-maildres secretaris@moc17.nl. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief