markiezencup-2016-1
markiezencup-2016-1 (Foto: )

Wie heeft het beste elftal van Bergen op Zoom?

  Sport

BERGEN OP ZOOM - Negen voetbalclubs gaan van 10 tot en met 17 augustus de strijd met elkaar aan tijdens de 22e editie van de Markiezen Cup. Dit sportfestijn vindt plaats op Sportpark De Markiezaten en gastheer is dit jaar Nieuw Borgvliet.


Ieder jaar wordt een andere voetbalvereniging aangewezen als gastheer. Vorig jaar was dat FC Bergen en het jaar daarvoor was dat DOSKO. Verder doen ook Halsteren, MOC'17, VVC'68, VV Vrederust, BVV'63 en de Lepelstraatse Boys mee aan het toernooi. De clubs nemen allemaal verschillende teams met zich mee, zo werd er vorig jaar gestreden door twaalf teams om de titel van beste team uit de gemeente Bergen op Zoom. Daarnaast is er ook een veteranencompetitie én de dames gaan de strijd met elkaar aan. Vorig jaar won DOSKO de titel bij de heren en MOC ging naar huis met de titel voor beste vrouwenteam en beste veteranenteam.

De Markiezen Cup is ieder jaar weer een mooie gelegenheid om met (oude) bekenden lekker bij te praten en de nieuwe selecties van de Bergse clubs te aanschouwen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief