Chauffeur rijdt tegen boom na afgeleid te zijn door telefoon

  112 Meldingen,112 Nieuws

's-HEERENHOEK - Bij een eenzijdig ongeval op de Heinkenszandseweg in 's-Heerenhoek is woensdagmiddag de bestuurder van een bedrijfsbusje tegen een boom gereden omdat hij afgeleid werd door zijn telefoon. 


Toen agenten op de plek van het ongeval kwamen troffen zij liggend in de berm een 19-jarige man uit Meliskerke aan, die bijgestaan werd door omstanders van het ongeluk. Het bleek om de passagier van het busje te gaan. De bestuurder, een 32-jarige man uit 's-Gravenpolder, verklaarde tegenover de politie dat hij met zijn aandacht niet bij de weg was geweest omdat hij op zijn telefoon bezig was.

Zowel de chauffeur als zijn bijrijder liepen geen noemenswaardige verwondingen op. Van de bestuurder is op het bureau een verklaring opgenomen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. De bedrijfsbus is weggesleept door een takelbedrijf. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief