Foto: HV Zeeland

Automobilist rijdt twee fietsers dood in Goes

  112 Meldingen,112 Nieuws

GOES - Bij een ernstig ongeval in Goes nabij de spoorwegovergang Ockenburg zijn zaterdagnacht twee fietsers om het leven gekomen.


De slachtoffers werden omstreeks 4.15 uur op de kruising Van de Spiegelstraat met de Kloetingseweg aangereden door een 19-jarige automobilist uit Kloetinge. De identiteit van de twee doden is nog niet bekendgemaakt, maar de politie meldt dat het om een man en een vrouw gaat.

Na de melding van het ongeval waren agenten heel snel ter plaatse. Zij waarschuwden ambulances en een traumahelikopter, maar die konden niets meer doen voor de twee slachtoffers. Zij overleden ter plekke. De 19-jarige bestuurder van de personenauto is aangehouden.

De afdeling Verkeers Ongevallenanalyse heeft tot ongeveer 9.15 uur onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. De gemeente Goes is inmiddels begonnen met het schoonmaken van het wegdek. De auto is getakeld door een bergingsbedrijf. 
  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief