Foto: HV Zeeland

33-jarige vrouw uit Goes en 30-jarige vriend uit Macedonië omgekomen bij ongeval Goes

  112 Meldingen,112 Nieuws

GOES - Bij het dodelijk ongeval dat zaterdagnacht rond 4.15 gebeurde op de kruising Van de Spiegelstraat met de Kloetingseweg zijn een 33-jarige vrouw uit Goes en haar 30-jarige vriend uit Macedonië om het leven gekomen. De man verbleef bij de vrouw in huis. 


De families van beide slachtoffers zijn door de politie op de hoogte gesteld van het overlijden van hun dierbaren. De slachtoffers werden zaterdagnacht door een 19-jarige jongen uit Kloetinge aangereden.

Na de melding van het ongeval waren agenten heel snel ter plaatse. Zij waarschuwden ambulances en een traumahelikopter, maar die konden niets meer doen voor de twee slachtoffers. Zij overleden ter plekke.

Uit een ademanalyse IS gebleken dat de 19-jarige automobilist teveel gedronken had. De jongen is aangehouden, hij heeft een verklaring afgelegd. De bestuurder is in verzekering gesteld. Dit betekent dat hij voorlopig nog vastzit, omdat het onderzoek nog niet is afgerond. Ook is het rijbewijs van de jongeman ingenomen door de politie.

De afdeling Verkeers Ongevallenanalyse heeft tot ongeveer 9.15 uur onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. De gemeente Goes heeft daarna het wegdek schoongemaakt. De auto is getakeld door een bergingsbedrijf.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief