De man wordt later vandaag gehoord.
De man wordt later vandaag gehoord. (Foto: Archief de Bode)

Vuurwerk en wapens aangetroffen bij dronken man en twee minderjarige kinderen

  112 Meldingen,112 Nieuws

GOES - Partijen vuurwerk en diverse wapens nam de politie zaterdagavond in beslag in een woning aan de Koos Vorrinkstraat in Goes. De bewoner, die in dronken toestand is aangehouden, zou het vuurwerk met twee minderjarige kinderen hebben afgestoken. 


Rond 22.00 uur zaterdag kreeg de politie diverse meldingen van vuurwerkoverlast in de straat. Ter plaatse vonden ze in een speeltuintje diverse restanten van zwaar vuurwerk. 

Agressief

In de woning troffen agenten de dronken man en twee minderjarige kinderen aan. De bewoner werkte niet mee met de agenten en was zeer agressief tegen hen. Bij het onderzoek werd een partij legaal en illegaal vuurwerk gevonden. Ook stuitten agenten op diverse wapens, zoals een kapmes, zwaard, mes, een soort wapenstok en een echt lijkend neppistool. De politie heeft al deze spullen in beslag genomen. 

Zorgmelding

De politie heeft een zorgmelding gemaakt over de situatie met de minderjarige kinderen. Dit is bij Veilig Thuis gemeld. De man wordt later verhoord. Er wordt een proces-verbaal tegen hem opgemaakt.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief