Foto: politie.nl

40-jarige man aangehouden na winkeldiefstal drogisterij Appelmarkt

  112 Meldingen,112 Nieuws

ZIERIKZEE - Een 40-jarige man uit Mongolië is vrijdag aangehouden nadat hij met zijn gezin in een drogisterij aan de Appelmarkt probeerde te stelen. In overleg met Veilig Thuis is er een familielid gewaarschuwd voor de opvang van de baby.


Het gezin was al eerder gepakt voor winkeldiefstal in september 2018. Daarom herkende het winkelpersoneel het gezin. Toen zij een tassencontrole wilden uitvoeren is de vrouwelijke verdachte er vandoor gegaan. Het winkelpersoneel heeft de mannelijke verdachte staande gehouden en de politie gewaarschuwd. 

Tijdens de fouillering troffen agenten een autosleutel aan bij de verdachte. De auto zelf bleek op een parkeerplaats in Zierikzee, vlakbij de plek waar de verdachte is aangehouden, te staan. In de auto troffen de agenten een heleboel spullen, die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn, aan. Het gaat onder andere om: vijftien stuks haarverzorgingsproducten, scheermesjes, een tondeuse, geurkaarsen, lampen, lego en heel veel make-up. 

Na contact met de afdeling Vreemdelingenpolitie, bleek dat de verdachte zich vermoedelijk van meerdere aliassen bediend en een uitzetbaar vreemdeling is. Zijn identiteit wordt nader onderzocht. De man is aangehouden. In overleg met Veilig Thuis is er een familielid gewaarschuwd voor de opvang van de baby. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief