Mannen aangehouden na steekincident café Koningstraat
Mannen aangehouden na steekincident café Koningstraat (Foto: Archief)

Mannen aangehouden na steekincident café Koningstraat Goes

  112 Meldingen,112 Nieuws

GOES - Twee mannen uit Goes zijn vrijdagavond in een café aan de Koningstraat aangehouden na een steekincident. Bij het incident raakte een 49-jarige man uit Wemeldinge gewond aan zijn gezicht en schouder.


Het incident vond omstreeks 21.15 uur plaats. Beide verdachten gingen naar het café om iets te drinken. Er ontstaat een schermutseling met cafébezoekers nadat de eigenaresse van het café weigert de mannen drank te schenken omdat er nog een openstaande schuld is en één van de twee mannen een gebiedsverbod heeft. De jongste verdachte deelt uit het niets een kopstoot uit aan een cafébezoeker en steekt een andere in zijn gezicht en schouder. Daarna verlaten beiden verdachten het café en verdwijnen richting de Vuilstraat.

De gewonde man is overgebracht naar het ziekenhuis. Rond 23.00 uur zijn de verdachten aangehouden in de Jacob Roggeveenstraat. Beiden zijn meegenomen voor verhoor. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief