De jongen is aangehouden.
De jongen is aangehouden. (Foto: Archief de Bode)

18-jarige jongen onder invloed van drugs mishandelt vrouw

  112 Meldingen,112 Nieuws

GOES - Een 18-jarige jonge uit Arnemuiden is in de nacht van zaterdag op zondag 17 februari aangehouden bij een café aan de Grote Markt in Goes. Hij wordt verdacht van mishandeling van een 22-jarige vrouw uit Yerseke. Hij is meegenomen naar een politiecellencomplex en wordt later op de dag gehoord. 


Rond 01.30 uur werden agenten opgeroepen voor een mishandeling bij een café. Eenmaal aangekomen blijkt een vrouw door een jongen te zijn mishandeld. Een woordenwisseling in het café zou hieraan vooraf zijn gegaan. Volgens de vrouw is zij door de jongen geduwd waardoor ze een plens drank over haar kleding kreeg. De vrouw heeft daar iets van gezegd, waarop de verdachte haar uitscheld. 

De vrouw wil weglopen van het incident omdat ze vermoedt dat je jongen dronken is. Ze krijgt hier niet de kans voor omdat hij haar direct klappen in haar gezicht geeft. Ook nadat zij gevallen is blijft de jongen haar tot bloedens toe slaan. Wanneer de mishandeling stopt, loopt de vrouw naar buiten. Daar zoekt de jongen opnieuw de confrontatie door met een glas op haar af te stormen. De vrouw weet de aanval af te slaan maar valt opnieuw. Omstanders helpen het slachtoffer en bellen de politie. 

De 18-jarige jongen werd aangehouden en meegenomen naar een politiecellencomplex. Tijdens zijn fouillering komt er een zakje MDMA tevoorschijn. Uit een speekseltest blijkt dat hij onder invloed van drugs is. Daarom is er ook een bloedtest afgenomen. De vrouw heeft aangifte tegen hem gedaan.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief