De daders zijn nog spoorloos.
De daders zijn nog spoorloos.

Twee jongens beroofd van spullen in speeltuintje Goes

  112 Meldingen,112 Nieuws

GOES - Twee jongens van 15 en 16 jaar zijn zaterdag 23 maart tussen 16.30 uur en 17.00 uur beroofd door drie andere, hen onbekende, jongens. De beroving gebeurde in het speeltuintje op het Rimmelandplein in Goes. De politie zoekt getuigen. 


Een jongen uit Krabbendijke en een jongen uit Kamperland werden aangesproken door de drie jongens. Vervolgens werd de 15-jarige jongen in elkaar geslagen en beroofd van diverse goederen. Ook de 16-jarige jongen werd beroofd van zijn spullen. 

De politie is een onderzoek gestart naar de straatroof. Er is een signalement bekend gemaakt van de drie berovers. Dader 1 had een tenger postuur. Hij droeg een donkergroen donsjack en een lichte spijkerbroek. Hij had lichtblonde, korte haren en droeg een donkergekleurde baseballcap. Hij had Nike schoenen aan. Dader 2 was iets gespierder dan dader 1. Hij droeg een zwart donsjack en een spijkerbroek. Deze jongen had korte donkere haren. De derde dader was ook wat gespierder dan dader 1. Hij droeg een zwarte parka-achtige jas en had een lichtgetint uiterlijk. Alle jongens waren tussen de 1.80 en 1.90 meter lang. De slachtoffers schatten hen tussen de 17 en 19 jaar oud. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief