De verdachte is aangehouden.
De verdachte is aangehouden.

Omgevallen glazen veroorzaken vechtpartij in Gasthuisstraat

  112 Meldingen,112 Nieuws

GOES - Een 35-jarige man uit Goes is zondagochtend aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling tijdens een vechtpartij in de Gasthuisstraat afgelopen nacht. Daarbij zijn twee mannen gewond geraakt. 


Twee dronken mannen raken in een café een tafel met gevulde glazen die daardoor omvallen. De veroorzakers wordt gevraagd om nieuwe drankjes te bestellen en te betalen. Daar hebben zij alleen niet veel zin in. Vervolgens gaan anderen zich met de zaak bemoeien. Er wordt wat heen en weer geduwd en getrokken.

Het is onduidelijk wat er precies daarna gebeurd is, maar kort daarop troffen beide partijen elkaar buiten het café. Het komt tot een vechtpartij waarbij een 25-jarige man uit Kloetinge met een bierfles op zijn achterhoofd geslagen is. Ook een 26-jarige man uit Goes is gewond geraakt. Beide slachtoffers zijn naar de huisartsenpost geweest. 

Zondagochtend heeft de verdacht zich gemeld bij het politiebureau in Goes. Hij is voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij zit nog vast. De slachtoffers hebben aangifte gedaan van mishandeling.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief