De jongens zijn zondagochtend 2 juni aangehouden.
De jongens zijn zondagochtend 2 juni aangehouden. (Foto: Rijnhout Media)

Twee minderjarige jongens verantwoordelijk voor reeks vandalisme

  112 Meldingen,112 Nieuws

GOES - Twee jongens uit Goes zijn zondagochtend 2 juni aangehouden op verdenking van diefstal van een scootmobiel. Ook worden zij verdacht van andere incidenten die in de nacht van zaterdag op zondag zijn gebeurd. 


De jongens van 16 en 17 jaar werden door een politieman, die onderweg was naar zijn werk, rijdend op de scootmobiel gezien. Daarnaast worden zij in verband gebracht met de poging tot diefstal van een heftruck uit een loods aan het Westeinde in Kloetinge. Uit onderzoek blijkt dat zij op die heftruck op het terrein hebben gereden. Daar kwamen de jongens op een scootmobiel aanrijden. 

Afgelopen nacht zijn er nog meer incidenten in Goes geweest waarvan wordt vermoed dat de jongens er verantwoordelijk voor zijn. In de Fluitekruidstraat zijn diverse auto's beklad met gestolen verf. In de Eisenhouwerstraat is uit een schuurtje een hond gestolen. Deze werd later teruggevonden in een geparkeerde auto op de Bechlaan. Op die locatie werd ook een (gestolen) kindercrossfiets gevonden. Ook werd er in deze straat uit een schuurtje snoep en ijs gestolen. 

In het Zevenbladhof zijn diverse schuttingen en auto's beklad met verf. Bij een woning in de Zuidvlietstraat zijn kliko's in brand gestoken. Daarnaast is hier ook een fiets aangetroffen die niet van de bewoners is. Van al deze incidenten is melding gemaakt bij de politie. Al vermoeden zij dat er nog meer gedupeerden zijn die nog geen aangifte hebben gedaan.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief