Een van de gestolen fietsen.
Een van de gestolen fietsen. (Foto: Politie Zeeland)

Politie zoekt eigenaren van afgelopen weekend gestolen fietsen

  112 Meldingen,112 Nieuws

GOES - De politie is op zoek naar de eigenaar van drie fietsen. Deze fietsen horen bij de reeks vernielingen die twee jongens in de nacht van zaterdag op zondag 2 juni hebben aangericht in Goes. 


Het gaat om twee zwarte damesfietsen en een crossfiets. De crossfiets is vermoedelijk overgespoten. Daarnaast is de politie ook nog op zoek naar de eigenaar van de scootmobiel waarop de verdachten hebben gereden. 

Inmiddels hebben twaalf gedupeerden van het vandalisme zich gemeld bij de politie. De politie roept andere slachtoffers op zich ook te melden. 

Twee jongens van 16 en 17 jaar hebben, naast de fietsen en de scootmobiel, ook geprobeerd een heftruck te stelen. Ze hebben een hond uit een schuurtje gestolen. Deze werd later teruggevonden in een auto. Uit een andere schuur namen zij snoep en ijs mee. Daarnaast hebben ze diverse auto's beklad met gestolen verf. Ook staken zij kliko's in brand.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief