Foto: Bennie Krajenbrink

Hoek Guldenroedestraat beste plek voor nieuwe kazerne Heinkenszand

  112 Meldingen

HEINKENSZAND - De nieuwe brandweerkazerne in Heinkenszand moet komen op de hoek van de Guldenroedestraat en Hoefbladstraat, vlak bij de dorpsentree via Clara’s Pad.


De gemeente Borsele heeft met de Veiligheidsregio Zeeland onderzoek laten doen naar de aanrijd- en uitruktijden op verschillende locaties. De plek die ze nu op het oog hebben kwam als beste uit bus.

Verantwoordelijkheid

De post biedt straks onderdak aan een kleine twintig vrijwilligers uit Heinkenszand en ‘s-Heer Arendskerke en heeft de verantwoordelijkheid over deze twee dorpen, een deel van de A58 en Nisse. “Deze plek geeft de beste garanties dat de brandweer snel ter plekke kan zijn”, zegt burgemeester Gerben Dijksterhuis.

Hoe de post eruit gaat zien, is nog niet bekend. Het ontwerp moet dit voorjaar duidelijk worden. Wanneer de bouw exact begint is nog niet bekend. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief