De jongens zijn in bewaring gesteld.
De jongens zijn in bewaring gesteld. (Foto: Rijnhout Media)

Twee minderjarige verdachten van diverse incidenten in Goes in bewaring gesteld

  112 Meldingen

GOES - De twee minderjarige verdachten van diverse incidenten in Goes en Kloetinge zijn afgelopen week voor de kinderrechter verschenen. Dat meldt politieteam Oosterscheldebekken op Twitter. De jongens zijn in bewaring gesteld. 


De twee jongens worden verdacht van het plegen van verschillende strafbare feiten: diefstal van fietsen, joyriden op een heftruck, diefstal van een scootmobiel, diefstallen uit schuurtjes, bekladden van auto's met verf en het in brand steken van een kliko. In totaal kwamen er bij de politie elf aangiftes binnen. De jongens hebben de zaken bekend. 

Uit onderzoek bleek dat de twee mogelijk nog meer gedaan hadden. Bij een doorzoeking van hun kamers vonden agenten een gestolen fototas en een tablet. Beide goederen bleken afkomstig van een diefstal uit een tent. De jongens bekende daarop dat zij verantwoordelijk waren voor drie inbraken in een sportkantine, de diefstal uit een bouwkraan en nog een paar fietsendiefstallen.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief