Foto StudioPortoSabbia/Shutterstock

Vier mannen aangehouden na stelen ter waarde van 700 euro

  112 Meldingen,112 Nieuws

GOES - Vier mannen zijn zaterdagmiddag aangehouden nadat zij goederen uit diverse winkels in het centrum hadden gestolen. Alle vier zijn in verzekering gesteld. 


Medewerkers van een winkel signaleerden dat telkens dezelfde mannen voorbij lopen met tassen die dan weer leeg en dan weer vol zijn. Deze constatering werd via de winkeliersapp gecommuniceerd. Hierop reageerden Buitengewoon Opsporingsambtenaren van de gemeente die de mannen op de Oostwal staande hielden en overdroegen aan de politie.

De verdachten zijn voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het bureau. De mannen zijn tussen de 27 en 36 jaar. Twee van de mannen zijn ongewenste vreemdelingen. 

Het gaat om mannen tussen de 27 en 36 jaar waarvan twee ongewenst vreemdeling zijn. De mannen bleken spullen voor een totaalbedrag van 700 euro te hebben gestolen. Alle vier de mannen zijn in verzekering gesteld. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief