De auto's raakten zwaar beschadigd.
De auto's raakten zwaar beschadigd. Foto: HVZeeland

Twee gewonden bij frontale botsing op Deltaweg

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

WILHELMINADORP - Er heeft woensdagochtend 17 juni een frontale botsing tussen twee auto's plaatsgevonden op de Deltaweg bij Wilhelminadorp. Daarbij zijn tenminste twee personen gewond geraakt. Het ongeluk zorgde voor lange files. 

Rond 08.45 uur botste twee personenauto's frontaal tegen elkaar aan. Een derde voertuig werd ook bij de botsing geraakt. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. 

De politie en de ambulance kwamen ter plekke. Bij aankomst waren de inzittenden al uit hun voertuig. Zij zijn met ambulances naar het ziekenhuis overgebracht. Twee auto's raakten zwaar beschadigd. 

De weg was na het ongeluk volledig afgesloten voor verkeer. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Rond 11.15 uur werd er gestart met het bergen van de voertuigen en het reinigen van het wegdek. 

Het verkeer werd tijdens de afsluiting via de parallelweg geleid. Dit leverde de nodige vertraging op. Richting Goes was dit bijna drie kwartier, de andere kant op ongeveer tien minuten. Rond 11.30 uur werd de weg weer vrijgegeven. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief