Afbeelding
Foto: Shutterstock

Drugspand in Pasteurstraat Goes gesloten

Door: Britta Janssen 112 Meldingen

GOES - Burgemeester Margo Mulder van Goes heeft woensdag een drugspand aan de Pasteurstraat in Goes gesloten. De woning is de komende drie maanden verzegeld, omdat er een hennepkwekerij is aangetroffen. 

De sluiting geldt tot en met dinsdag 22 oktober. In het pand heeft de politie zaterdag 15 juni een in werking zijnde hennepkwekerij met 43 planten ontmanteld. De planten zijn die dag, samen met bijbehorende apparatuur, in beslag genomen. 

Overlast

De burgemeester heeft de woning aan de Pasteurstraat gesloten om het pand uit de drugshandel te halen en overlast voor omwonenden tegen te gaan. ‘De wetenschap dat een pand deel uitmaakt van het criminele circuit kunnen mensen bedreigend vinden’, laat een woordvoerder van de gemeente Goes weten. ‘Door sluiting wordt het pand voor iedereen zichtbaar uit het criminele circuit gehaald.’

Gemeenten en politie vragen burgers om hulp bij de bestrijding van drugscriminaliteit. Wie vermoedt dat er in de buurt een hennepkwekerij of drugslaboratorium wordt gerund, kan dit melden bij de politie, via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: telefoonnummer 0800-7000.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief