De politie zoekt getuigen van het incident.
De politie zoekt getuigen van het incident. (Foto: Rijnhout Media)

Vrouw (18) aangereden en mishandeld op Nieuwstraat

  112 Meldingen

GOES - De politie zoekt getuigen van een aanrijding en mishandeling op de Nieuwstraat in Goes afgelopen donderdag. Een 18-jarige vrouw is daar door een automobilist aangereden. Dit mondt uit in een verkeersruzie, waarna de bestuurder weg rijdt. 


Rond 17.10 uur fietst de vrouw over de Nieuwstraat richting de Beestenmarkt. Een automobilist probeert haar op een gegeven moment van achteren in te halen. Omdat deze manoeuvre niet goed lukt vanwege de geringe breedte van de weg, gaat de vrouw harder fietsen om de straat sneller uit te zijn. De bestuurder kan hier niet op wachten en passeert de vrouw links via de stoep. Door de zwenkingen van de bestuurder wordt de vrouw tegen een geparkeerde auto gedrukt en valt. Hierbij raakt zij gewond. 

De situatie mondt vervolgens uit in een verkeersruzie. De bestuurder stapt uit en mishandelt de vrouw. Daarna rijdt hij met hoge snelheid weg richting de Beestenmarkt. Een getuige van het incident rent nog snel achter de auto aan, maar dit heeft geen effect op de bestuurder. De identiteit van de verdachte is inmiddels bekend bij de politie. Hij wordt uitgenodigd voor verhoor op het bureau. De politie roept getuigen op zich te melden bij hen. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief