De brandweer zetten de stoep met schermen af.
De brandweer zetten de stoep met schermen af. (Foto: 112 Midden-Zeeland)

Overleden man gevonden op stoep bij bankgebouwen aan Piet Heinstraat

  112 Meldingen

GOES - Op de stoep aan de Piet Heinstraat in Goes is gisteravond een overleden persoon aangetroffen. De politie heeft onderzoek gedaan naar de identiteit en de doodsoorzaak van de man. Zij roepen getuigen op zich te melden. 


Rond 18.00 uur zagen voorbijgangers de man op de stoep voor het ABN-Amro en ING kantoor liggen. Zij hebben tevergeefs geprobeerd de man te reanimeren en alarmeerden de hulpdiensten. De brandweer plaatste daar schermen. 

De politie heeft onderzoek gedaan naar de identiteit en de doodsoorzaak van de man. De identiteit is inmiddels bekend bij de politie. Het is nog steeds onduidelijk hoe de man is overleden. Forensische rechercheurs kwamen ter plekke om sporenonderzoek te doen. Getuigen hebben aan agenten verteld dat zij hebben gezien dat de man eerder op de dag in het centrum van Goes mogelijk ruzie heeft gehad. 

Een 25-jarige man uit Goes is gisteravond aangehouden. Hij is meegenomen voor verhoor. De politie onderzoekt of deze persoon betrokken is geweest bij de dood van de man. 

De politie is op zoek naar een specifieke getuigen. Een vrouw zou zaterdagmiddag hebben geprobeerd om twee vechtende mannen in het centrum van Goes uit elkaar te halen. Zij roepen haar op om zich te melden. Ook andere getuigen of mensen met meer informatie mogen zich melden. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>