Weinig overtredingen geconstateerd bij controle op De Poel in Goes
Foto: Rijnhout Media

Weinig overtredingen geconstateerd bij controle op De Poel in Goes

  112 Meldingen

GOES - Vijf willekeurige bedrijven op bedrijventerrein De Poel in Goes hebben donderdag bezoek gehad van mensen van de gemeente Goes, GR de Bevelanden, politie, Belastingdienst, RUD Zeeland, het Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit, het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit en de taskforce die strijdt tegen ondermijnende criminaliteit in Zeeland en Noord-Brabant.


Met de handhavingscontrole willen de instanties laten zien dat ze optreden tegen illegale vermenging van de onder- en bovenwereld op bedrijventerreinen.

Belastingen

Ze keken onder meer of de ondernemers in overeenstemming handelen met het bestemmingsplan, ze belastingen betalen en op de aanwezigheid van gestolen auto-onderdelen. Er zijn weinig overtredingen geconstateerd.

Brandveiligheid

Wel waren er aandachtspunten op het gebied van de milieuwetgeving en brandveiligheid. Verder wordt een aantal zaken verder onderzocht door de Belastingdienst en de politie. “We willen onze bedrijventerreinen veilig en aantrekkelijk houden”, zegt burgemeester Margo Mulder van de gemeente Goes. “We gaan voor een goed en eerlijk ondernemersklimaat. Onze ondernemers waarderen dat ook. Gedrag dat dit ondermijnt, wordt niet getolereerd.”

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>