Foto: 112Midden-Zeeland.nl

Jacht uitgebrand bij jachthaven in Wolphaartsdijk

  112 Meldingen

WOLPHAARTSDIJK - Op een schip bij een watersportvereniging aan de Zandkreekweg in Wolphaartsdijk is in de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 januari een brand uitgebroken.


De brandweer werd rond 00:55 uur opgeroepen voor de brand en schaalde om 01:05 uur op naar middel brand. Een jacht wat op de kade naast een loods lag, stond bIj aankomst van de brandweer in lichterlaaie. In eerste instantie werd alleen de brandweer van Wolphaardsdijk ter plekke gestuurd. Tien minuten na de eerste melding werd deze opgeschaald naar middelbrand, waardoor ook een blusvoertuig van brandweer Goes werd gealarmeerd.

De jacht werd al snel als verloren beschouwd, waardoor de brandweer eerst ingezet werd om overslag naar de aangrenzende loodsen te voorkomen. Met behulp van een verrijker heeft de brandweer het nog brandende jacht van de loodsen weg kunnen trekken. Rond 01.20 uur was de brand onder controle maar nog niet geblust. De naastgelegen loods loopt geen gevaar op en is door de brandweer afgeschermd met schuim. De boot is door de brand volledig verwoest.

Robbert Temmen
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Meerdere vacatures

Roosendaal

RMO Chauffeurs

Roosendaal

Medewerker tuinaanleg

Yerseke

Bezorgers

Wemeldinge

Bezorgers

Middelburg

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief