Foto: Rijnhout Media

Politie zoekt getuigen van mishandeling bij Jumbo aan de Van Doornestraat in Goes

  112 Meldingen

GOES - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling bij de Jumbo aan de Van Doornestraat in Goes. Vorige week zaterdag 16 mei kreeg een klant een kopstoot van een andere klant bij de broodjesafdeling. 


De persoon die vorige week zaterdag rond 16.30 uur boodschappen aan doen was in de supermarkt aan de Van Doornestraat in Goes zag dat drie mannen wat geïrriteerd raakten tijdens het wachten bij de broodjesafdeling. De persoon sprak de drie mannen aan en kreeg vervolgens een kopstoot van een van de drie mannen. De man die de kopstoot gaf, verliet hierop direct de winkel.

Signalement

De mishandeling is op camerabeelden vastgelegd en volgens de politie is de verdachte goed herkenbaar in beeld gebracht. Desondanks is nog niet duidelijk wie de man was die de kopstoot uitdeelde. De politie heeft daarom nu zijn signalement vrijgegeven. Kent u iemand die aan het volgende signalement voldoet?

  •  Blanke man
  • Tussen 30 a 35 jaar
  • Ongeveer 195 cm lang
  • Kalend
  • Witte sportschoenen
  • Fel rode trainingsbroek
  • Grijze sweater van het merk Puma
  • Sprak accentloos Nederlands

De man stond volgens de politie niet alleen bij de broodjesafdeling te wachten. "Hij werd vergezeld door twee andere mannen. Omstanders hebben vernomen dat de drie direct vanuit hun werk richting de supermarkt zijn gegaan. Er bestaat dus een mogelijk dat de drie in de omgeving van Goes aan het werk waren of dat zij in de omgeving van Goes werken."

Getuigen

Kent u iemand met dit signalement? Of heeft u iemand gezien die aan dit signalement voldoet? Heeft u tips voor de politie of was u toevallig ook op dat tijdstip vorige week boodschappen aan het doen in de supermarkt gelegen aan de Van Doornestraat in Goes? Dan komt de politie graag met u in contact;

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>