Foto: Addo Sprangers

Rotterdamse (23) aangehouden op Klein Frankrijk voor identiteitsfraude

  112 Meldingen

GOES - De politie heeft afgelopen nacht een 23-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden. Zij wordt verdacht van identiteitsfraude en het rijden zonder rijbewijs. Ook was ze vermoedelijk in het bezit van harddrugs.


Rond 03.15 uur surveilleerde agenten in Goes. Op Klein Frankrijk zagen zij een auto rijden waarvan één van de politiemannen wist dat de bestuurster mogelijk niet in het bezit van een rijbewijs was. Dit was bij een eerdere controle naar voren gekomen. 

De auto werd stilgezet en agenten controleerden de papieren van de vrouw. Zij toonde hun een rijbewijs. Vervolgens bleek uit onderzoek dat het rijbewijs niet van de vrouw was. Zij maakte hier valselijk gebruik van. Daarop werd de Rotterdamse aangehouden op verdenking van identiteitsfraude en het rijden zonder rijbewijs. De vrouw is overgebracht naar het politiecellencomplex. 

Tijdens de fouillering in het cellencomplex kwamen een tiental ponypack met vermoedelijk cocaïne tevoorschijn. De vrouw zit nog vast en wordt vandaag gehoord. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>