Foto: Rijnhout Media

Hasj, hennep, illegaal vuurwerk en wapen gevonden in loods op Eindewege

  112 Meldingen

EINDEWEGE - Tijdens een controle bij twee bedrijven op De Poel in Goes en Eindewege bij ‘s-Heer Arendskerke zijn in een loods op het laatstgenoemde terrein hasj, hennep en een vuurwapen gevonden.


Het ging om ruim 300 gram hasj en 295 gram hennep. Bovendien vond de politie in de loods spullen die worden gebruikt voor het uitwassen van cocaïne en illegaal vuurwerk. 

Alle goederen zijn in beslag genomen door de politie. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. 

Handhaving

De politie deed de vondsten tijdens een integrale handhavingscontrole. Naast de politie werkten de gemeente Goes en tal van andere instanties mee. De controle vond plaats als gevolg van de afspraak tussen de betrokken instanties om als één overheid op te treden tegen de vermenging van de onder- en bovenwereld. 

Activiteiten

Als er vermoedens zijn, wordt er opgetreden. “Met deze gezamenlijke aanpak willen we illegale activiteiten in Goes terugdringen en onze bedrijventerreinen veilig en aantrekkelijk houden”, zegt burgemeester Margo Mulder, die verwacht dat er de komende tijd meer controles plaatsvinden. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>