Foto:

Scooterrijder (36) aangehouden voor overtreden van schorsende voorwaarden

  112 Meldingen

GOES - De politie heeft afgelopen nacht op de Frans den Hollanderlaan in Goes een man gearresteerd toen hij probeerde weg te komen. Hij werd al enkele weken gezocht voor het overtreden van schorsende voorwaarden.


Rond 01.45 uur zag een motoragent dat een man zonder helm op een scooter reed. Het was bij de agente bekend dat de 36-jarige scooterrijder uit Goes al enkele weken gezocht werd voor het overtreden van zogenaamde schorsende voorwaarden. De agent ging naast hem rijden, terwijl een politieauto met zwaailicht en sirene achter de scooter reed. Toen de man niet wilde stoppen, werd hij klemgereden. Hierna ging hij er lopend vandoor. De motoragent zette de achtervolging in. Hij moest pepperspray gebruiken om de man aan te kunnen houden. 

De man uit Goes is meegenomen naar het politiebureau. Een speekseltest werd uitgevoerd, omdat bij hem zogenaamde gebruikersproducten werden gevonden. De test was positief, waarna een GGD-arts een bloedproef heeft afgenomen. De uitslag is over ongeveer twee weken bekend. De man kreeg diverse bekeuringen. Ook wordt proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed. Hij zit nog vast en zal worden voorgeleid voor de rechter-commissaris.


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>