Foto: HVZeeland

Politie zoekt urenlang naar dader(s) inbraak golfbaan De Goese Golf

  112 Meldingen

GOES - De politie is zondagochtend urenlang op zoek geweest naar de dader(s) van een inbraak bij golfbaan De Goese Golf. Daarbij is ook gebruikgemaakt van een helikopter.


Rond 04.00 uur kwam er een melding binnen bij de politie van een inbraak bij een gebouw aan de Krukweg. Hierop gingen meerdere eenheden ter plekke. Eenmaal aangekomen bleek een ruit van de brasserie te zijn vernield. Omdat er rekening mee werd gehouden dat de dader(s) nog in de buurt was/waren, werd in de omgeving van de golfbaan een zoekactie op touw gezet.

Bij de zoekactie werden niet alleen diensthonden ingezet, ook een politiehelikopter steeg op. Deze cirkelde ruim een half uur rond. Rond 08.30 uur landde de helikopter op het terrein van De Goese Golf om vervolgens tegen 09.00 uur weer te vertrekken. Hierna vertrokken ook de andere eenheden.

Voor zover bekend zijn er nog geen arrestaties verricht. Wat er precies is buitgemaakt, is nog niet bekend. Vanwege de inbraak was De Goese Golf ongeveer anderhalf uur afgesloten voor het publiek. Inmiddels is de golfbaan weer open

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>