Afbeelding
Foto: Politie.nl

Man (24) aangehouden voor overval op supermarkt aan Van Doornestraat

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

GOES - De politie heeft vrijdag een 24-jarige man aangehouden in Goes. Hij wordt verdacht van het plegen van een overval op een supermarkt aan de Van Doornestraat. De man is ingesloten en wordt gehoord door rechercheurs.

Donderdagmiddag is er een overval gepleegd op een supermarkt aan de Van Doornestraat in Goes. De dader ging er vervolgens op de fiets vandoor. Daarom werd kort na het incident een burgernetbericht verstuurd met het verzoek om uit te kijken naar een man die de overal had gepleegd. Hierbij werd ook een signalement van de man gegeven. Naast de Burgernetmelding zochten meerdere politieagenten in de buurt van de supermarkt naar de overvaller. Ook werden er getuigen gehoord door de politie. 

Donderdagavond kwam er een doorbraak in de zaak. Tijdens het onderzoek werd duidelijk waar de mogelijke overvaller zou verblijven. Een hulpofficier van justitie gaf een machtiging, waarmee de politie de woning van de verdachte mocht betreden. Dat gebeurde vrijdagochtend. In de woning in het centrum van Goes werd een 24-jarige man aangehouden in verband met de overval. Bij de doorzoeking van de woning werden attributen aangetroffen die waarschijnlijk bij de overval zijn gebruikt. Ook werd er een geldbedrag aangetroffen dat mogelijk afkomstig is van de supermarkt. 

De verdachte is overgebracht naar het politiecellencomplex en wordt door rechercheurs gehoord. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief