Foto: Politie

Man (30) blijkt onder invloed van drugs achter stuur te zitten op A58 bij ‘s-Heer Arendskerke

  112 Meldingen

‘S-HEER ARENDSKERKE - Bij een controle van een personenauto op de A58 ter hoogte van ‘s-Heer Arendskerke kon de bestuurder van een voertuig gisteren geen geldig rijbewijs overleggen. De 30-jarige man uit Roosendaal bleek onder invloed van drugs te zijn. 


Agenten controleerden zaterdag een auto op de A58 ter hoogte van ‘s-Heer Arendskerke. De man kon geen geldig rijbewijs laten zien. Ook viel het de agenten op dat de man niet helemaal ‘helder’ leek. Daarom lieten de agenten rond 16.00 uur een speekseltest doen. Daaruit bleek dat hij onder invloed van THC in zijn auto reed. Ook moest hij een blaastest doen. Die wees uit dat de man niet gedronken had. 

Daarop moest de 30-jarige Roosendaal mee naar het bureau om een verklaring af te leggen. Een GGD-arts kwam ter plaatse om van de man een bloedmonster af te nemen. Dit monster wordt opgestuurd naar het NFI. Als de uitslag bekend is neemt een officier van justitie een besluit over de verdere gevolgen voor de man. Hij kreeg een rijverbod van 24 uur en mag dus tot zondagmiddag geen enkel voertuig besturen. 


 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714609953&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/beveland&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>