Afbeelding
Foto: Politie.nl

Vijf inbrekers op heterdaad gearresteerd bij bedrijf in Goes

Door: Britta Janssen 112 Meldingen

GOES - Op de Hensonweg in Goes hield de politie dinsdagmorgen vroeg vijf mannen aan voor een inbraakpoging bij een bedrijf aan de verderop gelegen Scottweg.

Rond 2.10 uur kreeg de politie een melding van een bedrijfsinbraak. ‘Meerdere mannen waren over een hek geklommen, waardoor het alarm afging’, aldus de politie. ‘Ze zochten vermoedelijk naar aluminium en roestvrijstaal.’ Diverse politie-eenheden werden gealarmeerd. ‘De eerste politieauto was snel ter plaatse, waarop de inbrekers op de vlucht sloegen. Op de Hensonweg werd een eerste man gearresteerd. Diverse agenten, geassisteerd door een politiehond, zochten naar de andere inbrekers.’ 

Op de Hensonweg werden twee verdachte auto’s aangetroffen; een personenauto en witte bestelbus. In de auto’s werden nog eens vier mannen gevonden. Ook dit viertal is gearresteerd. Van de vijf mannen wordt van vier (22, 26, 41 en 43 jaar) de woonplaats nog onderzocht. De vijfde man (32 jaar) woont in Den Haag. Het vijftal is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Ze worden dinsdag verhoord.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief