Sportvereniging Noord Beveland uitslagen en programma

Door: Anja Dockx Sport

GOES - Zaterdag 9 december speelde het badmintonteam van SVNB de 10e competitiewedstrijd tegen het 3e team van ABC Swindregt uit Zwijndrecht.

Ralph en Danny beten het spits af met een verliespartij in de heren dubbel. Zij verloren in twee sets. Gerie en Daisy deden er drie sets over om hun partij in de damesdubbel te winnen. De dames waren aan elkaar gewaagd. De sets waren spannend en werden ternauwernood gewonnen en verloren. Uiteindelijk werd de partij in hun voordeel beslecht. Ralph had geen kijk op het spel van zijn tegenstander. Hij verloor zijn enkelpartij. Angelique moest de partijen weer gelijktrekken. Zij voldeed aan deze opdracht en won haar partij in twee sets. Door de kou in de zaal sloten de beide dames de partij af met een spierblessure. Er werd aan beide kante hevig gesmeerd met tijgerbalsem om de onwillige spieren in het gareel te krijgen om de laatste partij te kunnen spelen. Martin, die deze week griep had gehad, kwam energie te kort om zijn partij te winnen. Hij ging in 2 sets ten onder. Daisy trok de partijen weer gelijk. In twee sets wist zij eenvoudig haar partij te winnen. Weer stonden de partijen gelijk. Na een stevige warming-up werd begonnen aan de mix-partijen. Danny en Angelique wonnen hun partij in 2 sets, maar Martin en Gerie moesten de partij in twee sets prijsgeven. Eindstand 4-4.
De promotie-degradatie wedstrijd die de tafeltennissers moesten spelen in Middelburg, moesten de heren helaas afzeggen. Mehdi was ziek en Rick had andere afspraken. In het voorjaar spelen zij dus weer in de 7e klasse.

Programma
Zaterdag 16 december

10.00 uur SVNB 1-BBV Pip 2 (badminton)[l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief